Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 

 

Προχθές (Τρίτη 29.9.09) ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Νίκος Σηφουνάκης, συμμετείχε μαζί με τους συνυποψήφιους του στο Ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στη Προκυμαία Μυτιλήνης, με ομιλητή τον Γιώργο Ανωμερίτη.
Σχολιάζοντας την προσέλευση του κόσμου στη συγκέντρωση, επεσήμανε μεταξύ άλλων:
«Τα τελευταία χρόνια, ο καταιγισμός της ενημέρωσης από τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης μείωσαν τη συμμετοχή των πολιτών στις ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις των κομμάτων, σε σχέση με ό,τι συνέβαινε στη πρώτη μεταπολιτευτική περίοδο. Καλώς ή κακώς η τηλεοπτική παρακολούθηση από τον «καναπέ» κερδίζει διαρκώς έδαφος. Η πόλη της Μυτιλήνης τούτες τις μέρες έζησε τον παλμό των συγκεντρώσεων της ΝΔ, με ομιλητή τον απερχόμενο Πρωθυπουργό, και του ΠΑΣΟΚ με ομιλητή στέλεχος του Κινήματος, πρώην Βουλευτή.  Η πρώτη (της ΝΔ) στήθηκε και διοργανώθηκε από εξειδικευμένα συνεργεία της Αθήνας, με ακριβές αφίσες, πανύψηλες εξέδρες, αριστοτεχνική τηλεοπτική κάλυψη, νοικιασμένα πούλμαν, «κουρασμένους» οπαδούς και οικονομικούς μετανάστες ως σημαιοφόρους και χειροκροτητές στο ακροατήριο.
Η άλλη (του ΠΑΣΟΚ) με πενιχρά μέσα και χρήματα, χωρίς ούτε μια αφίσα και «στημένα» σκηνικά, αλλά αβίαστα και με τον αυθορμητισμό των μελών και των φίλων του Κινήματος. Όλα τούτα τα είδε και τα έκρινε η κοινή γνώμη της πόλης, Η προσέλευση και το πλήθος του κόσμου στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ, καταμαρτυρεί και τη διαφορά της φιλοσοφίας μεταξύ των δύο κομμάτων, που επισημαίνει και ο πρόεδρός μας Γιώργος Παπανδρέου.   Αλλά πια όλοι συνειδητοποίησαν ότι η  διακυβέρνηση της χώρας αποκλειστικά και μόνο εκφραζόμενη και στηριζόμενη στην επικοινωνιακή πολιτική  «τύπου Ρουσόπουλου», όπως η διοργάνωση «στημένων» συγκεντρώσεων, ήλθε στο τέλος της.